ATENŢIE:

CONŢINUT FIERBINTE!

Familia UPLIFT Catering Services a devenit mai mare. Pe lângă produsele noastre deja cunoscute din gama Blue Gourmet, de acum am adăugat şi propria noastră linie de preparare a mâncărurilor calde, extinzând astfel capacităţile şi potenţialul nostru.

Pregătite zilnic, din cele mai proaspete şi mai gustoase ingrediente, preparatele noastre sunt aici pentru a satisface toate poftele, în orice moment al zilei, de la un mic dejun sănătos şi hrănitor, la meniuri consistente şi savuroase pentru prânz şi cină. În acest fel, ne asigurăm că numai cele mai bune meniuri sunt servite clienţilor noştri, în cel mai scurt timp posibil.

MIC DEJUN

Modul în care ne începem ziua este esenţial. Ceea ce numim mic dejun este, de fapt, modul prin care îi oferim corpului şi creierului nostru combustibil pentru restul zilei. 

Prânz & Cină

Meniul nostru variat conţine o mulţime de feluri de mâncare care vă reenergizează corpul şi vă menţin concentrarea. Aceste reţete sănătoase, potrivite atât pentru prânz, cât şi pentru cină, vă vor scoate din zona de confort culinar prin noi metode inovatoare de gătit.

SUPE

SALATE

PENTRU CARNIVORI

DELICII VEGETARIENE

DULCE ŞI BUN

Gândeşte-te la desertul perfect..să fie un crumble crocant cu fructe, cheesecake, mousse, o tartă aromată? În oferta noastră vei găsi o mulţime de prăjituri delicioase, pentru toate gusturile!

Blue Gourmet Bistro

Sub numele „Blue Gourmet Bistro”, am dezvoltat cu succes trei linii de produse:

FOODS

Sandvișurile semnate de Chef Jakob Hausmann, salatele, piureul de legume prietenos cu veganii și salatele de păstrăv afumat premiate.

SWEETS & SNACKS

Fursecuri delicioase, trufe vegane, arahide sărate și caramelizate și rafinate sortimente de praline și tablete de ciocolată de cea mai bună calitate.

DRINKS

Unele dintre cele mai bune vinuri românești de la crama Lacerta, o gamă de vinuri dezvoltată pentru Blue Gourmet Bistro.

Despre oameni și Arta culinară

Cum vă place mâncarea: puţin sărată, mai dulce, uşor amăruie, sau chiar un pic acrişoară? Poate toate la un loc!

Chef Jakob Hausmann

Ghidat de pasiunea şi experienţa incontestabilă în ale gusturilor desăvârşite, Chef Jakob Hausmann, maestru în arta culinară, a creat exclusiv pentru UPLIFT o varietate de meniuri, după reţete internaţionale renumite, dar cu accent pe calitatea şi prospeţimea ingredientelor româneşti, de sezon, care să vă satisfacă papilele gustative şi să vă încânte simţurile.

Meniurile sunt proaspete, gătite zilnic şi, bineînţeles, sunt potrivite fiecărui moment al zilei: mic dejun şi fel principal pentru prânz şi cină. În plus, acestea sunt însoţite şi de un desert pe măsură.

Grija şi respectul sunt valorile noastre principale şi nu doar pentru clienţii noştri, ci şi pentru mediu. O abordare responsabilă în această privinţă este datoria noastră, faţă de societate şi pentru sănătatea planetei. Astfel, toate ambalajele, tacâmurile şi recipientele folosite sunt fabricate din materiale reciclabile.

Nu mai rămâne decât să ne bucurăm în orice moment al zilei de o mâncare gustoasă şi sănătoasă!