PRÂNZ & CINĂ

DELICII VEGETARIENE

Meniul nostru variat conţine o mulţime de feluri de mâncare care vă reenergizează corpul şi vă menţin concentrarea. Aceste reţete sănătoase, potrivite atât pentru prânz, cât şi pentru cină, vă vor scoate din zona de conform culinar prin noi metode inovatoare de gătit.

Indiferent dacă vă plac pastele, carnea, sau mâncarea vegetariană, suntem siguri că putem satisface toate gusturile şi solicitările voastre cu preparatele noastre proaspăt gătite.

RATATOUILLE CU OREZ BASMATI

Vinete, dovlecel, ardei, ciuperci, ceapă şi sos de roşii, toate într-o combinaţie delicioasă cu orez basmati. O masă sănătoasă cu ingrediente naturale, perfectă pentru un prânz uşor.

INGREDIENTE: vinete, dovlecel, ardei gras roşu şi verde, ciuperci, ceapă, roşii decojite, pastă de tomate, ulei de măsline, condimente, oregano, busuioc uscat, sare, piper alb măcinat, zahăr, orez basmati.

 SPAGHETTI CU LEGUME

Eşti în căutarea unui fel de mâncare fresh? Spaghetele noastre cu legume sunt un amestec simplu de ţelină, morcovi, ardei, roşii cherry şi dovlecel, completând gustul cu parmezan ras. Delicios!

INGREDIENTE: spaghete, ulei de măsline, morcovi, ţelină, ardei gras roşu, ciuperci, ulei de floarea soarelui, sare, piper alb măcinat, condimente, roşii cherry, dovlecei, parmezan.

 BURGER VEGETARIAN CU SALATĂ VERDE

Într-o combinaţie delicioasă de legume proaspete, fulgi de ovăz, caşcaval şi pătrunjel, asezonată cu salată verde şi roşii, vă recomandăm, pentru o masă gustoasă şi sănătoasă, burgerul vegetarian.

INGREDIENTE: fulgi de ovăz, supă de legume, varză albă, dovlecei, morcov, ardei gras roşu, ouă, sare, piper alb măcinat, pătrunjel, caşcaval, ulei de floarea soarelui, salată verde, sos salată, roşii.

DOVLECEL UMPLUT CU OREZ ŞI TOFU

Acest dovlecel vegan are la bază o reţetă bogată cu legume, cu ardei gras, ciuperci şi amestecat cu orez şi tofu. Un deliciu!

INGREDIENTE: dovlecei, tofu, orez, ardei gras roşu şi verde, ulei de măsline, sare, piper alb măcinat, sos soia, condimente, ciuperci.

LEGUME TEMPURA CU SOS SOIA

Legumele tempura sunt pur şi simplu delicioase! Dovlecei, vinete, ardei gras, ciuperci, conopidă şi broccoli, toate acoperite cu aluat şi prăjite până devin incredibil de suculente şi fragede.

INGREDIENTE: dovlecei, vinete, ardei gras roşu, ciuperci, conopidă, broccoli, făină, praf de copt, ouă, sare, piper alb măcinat, apă, sos soia, amidon.

PASTE CU TRUFE ŞI PARMEZAN

Pentru completarea meniului, am ales o reţetă simplă şi gustoasă de paste cu trufe, completând gustul cu parmezan ras. Poftă bună!

INGREDIENTE: spaghetti, supă de legume, condimente, tartufata, unt, ulei de floarea soarelui, sare de mare, parmezan.

SALATĂ CALDĂ DE VARĂ

Cu legume proaspete trase la tigaie, baby spanac, rucola şi roşii coapte, această salată caldă de vară este un starter perfect pentru cei care îşi doresc o masă proaspătă şi uşoară.

INGREDIENTE: ardei gras roşu şi verde, morcov, dovlecei, roşii cherry, ulei de măsline, oţet balsamic, sare, condimente, piper alb măcinat, baby spanac, castraveţi, rucola.

TARTĂ CU CEAPĂ ŞI MOZZARELLA

Aluat de foietaj pufos, ceapă şi mozzarella mărunţită din abundenţă, completat cu roşii coapte suculente. Sună delicios, nu-i aşa?

INGREDIENTE: aluat foietaj, ceapă, mozzarella, roşii cherry, ulei de floarea soarelui, sare, piper alb măcinat, ouă, smântână.